OPHØRSUDSALG!

Webshoppen lukker midt oktober 2022

Spar op til 95%

JUL

Jul er for mig helt klart forbundet med hygge, lys, gran og traditioner, som jeg tror det er i de fleste familier. Hjemme hos os bliver der pyntet op til jul den første søndag i advent, hvor vi enten selv eller sammen med venner, altid får gløgg og æbleskiver mens vi tænder det første lys i advent. December ER bare en hyggelig måned i en kold tid og hvis vi er så heldige at få lidt sne i december, så føles det bare lige mere jul!

Jeg har lavet en serie julekort og gavemærker, der illustrerer min jul - nedtællingen til den 24. december, forventningens glæde over den smukke julepynt og de flotte danske juletræer - og så selvfølgelig julemanden.

Man siger mange ting om Randers, men én ting har vi fuldstændig styr på her i byen og det er vores hyggelige og flotte julepynt. Randers er en smuk juleby og det har jeg forsøgt at få ned på papiret ved at gengive min byplakat med et strejf af jul. Du kan selvfølgelig også få din by som juleby.  

Yderligere finder du en række juletræer lavet i enten massiv sortmalet fyr eller i smukt, varmt mahogni. Der er monteret antikke glaskugler i dem - og kuglerne kan nemt skiftes ud, hvis du næste år ønsker et andet udseende og design.

Glædelig jul fra mig til dig.